Favorieten uit het verleden

In deze map zitten enkele stuks van oude series, werk wat ik te leuk vind om niet te laten zien.
In mijn jonge jaren als kinderkledingontwerpster, maakte ik ook vaak dessins of prints. Daar kwam later mijn liefde voor het decoreren op keramiek uit voort. Soms maak ik nog wel eens een decoratie uitstapje meestal voor ovenschalen. Schellac, Engobes, onderglazuren enzovoort, ik heb er veel mee gewerkt.

Favorites of the past

This folder contains various pieces of my old series, work that I simply like to much not to show.
In my early days, as a children’s clothing designer, I was making various designs or prints. This later led to my passion for decorating ceramics. Sometimes i still play around with decorations, especially for oven trays. Shellac, Engobes, underglazes etc. I have worked a lot with it.